Info


Homeopathy Dan Garam Tisu (Biochemic Cell Salt)

good

Produk homeopathy atau homeopati adalah persediaan yang menggunakan 100% bahan semulajadi. Sekiranya ada remedi yang mengatakan ia adalah persediaan homeopati tetapi menggunakan bahan kimia berjadual ia bukanlah produk homeopati.

Produk homeopati dan garam tisu boleh didapati didalam 3 bentuk

  • Tablet sucrosa manis atau yang tidak ada perasa manis (disebut blankett)  bagi pesakit diabetes.
  • Cecair
  • Cream, ointment dan sabun

Penyakit apa yang boleh dirawat dengan homeopati dan garam tisu?.

Boleh dikatakan semua jenis penyakit boleh dirawat dengan kaedah homeopati, namun homeopati lebih berjaya merawat penyakit kronik (penyakit yang lama seperti jerawat, darah tinggi, kencing manis, mati pucuk dan lain-lain) berbanding akiut (penyakit yang datang secara tiba-tiba seperti serangan jantung, asthma dan lain-lain).

Kesan Sampingan.?

Sekiranya dinamakan remedi atau ubat pasti terdapat kesan sampingan , tetapi homeopati tidak terdapat kesan sampingan tetapi dipanggil tindak balas (aggravation).

Homeopati tidak mempunyai dos maut (fatal dose) seperti ubat-ubat perubatan moden malah paracetamol atau aspirin yang di jual dikedai-kedai runcit itu mempunyai dos maut sekiranya disalah gunakan.

Bagaimana nak order dan dapatkan produk ini?.

Mudah hanya di hujung jari sahaja, anda hanya perlu email atau sms, selepas pembayaran di buat kami akan kurierkan terus ke pintu rumah atau pejabat anda. Tidak ada masalah kesesasakan lalu lintas, berebut parking , sesat jalan, tidak ada sempadan negeri atau negara. Kami telah menguruskan pembelian luar negeri seperti Australia, Brunei dan Singapura. Klik sini untuk lihat cara memesan dan pembayaran

Boleh percaya ke ni .. nanti duit dah bayar barang tak sampai?.

Soalan ini sering diajukan kepada kami, bagaimana kami hendak kata kami jujur sedangkan penipuan boleh terjadi. Saya menjawab dengan rendah diri beginilah “kami di online dah lebih tiga tahun dan sekiranya web kami di lapurkan membuat penipuan, web kami (www.solaris-marketing.com) dah kene banned oleh Suruhanjaya Multimedia atau sudah kene jel”.

Bagi yang beragama Islam kami yakinkan dengan kata-kata “Insya Allah” dan mengikut rekod perkhimatan kami rata-rata amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami telah jayakan.

good

Ribuan terima kasih kepada pembeli-pembeli yang memberi sokongan semenjak tahun 2006.

8 responses to “Info

  1. assalamualaikum wbt, sy dah lama alami resdung sejak kecil lagi, sehingga pernah la juga dikeluarkan nanah melalui corong di pusrawi 2006 gitu, sampai sekarang 80 peratus saya tak dapat menghidu dengan baik, 20 peratus tu kadang2 jer, apa cadangan melalui ubat homoepati? mungkin rezeki saya dapat lagi sembuh dan menghidu seperti manusia biasa.

    syukran!

    • waalaikumsalam wbt, buat permulaan saya cadangkan tuan ambil tablet biochemic, BC-05 – Sinus & Hay Fever (Resdung dan alergik) RM80 sebotol yang dianggar boleh digunakan selama sebulan untuk sinusitis dan Pulsatilla nasal spray (pump untuk dispray kedalam idung) RM80 juga , remedi ini diimpot dari Germany. Boleh sms saya untuk pesanan di 019-3098980

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s