Cara Memesan Dan Bayaran


Cara-cara mudah untuk membuat pesanan

Di zaman serba moden dan canggih ini , pembelian di online telah mendapat sambutan yang amat menggalakkan. Tidak ada halangan walaupun anda berada ratusan atau ribuan kilometer dari saya, adalah amat mudah untuk membeli produk yang saya paparkan di blog ini, ianya boleh dipesan dengan mengikut langkah-langkah seperti dibawah.

Anda boleh memperolehi produk tersebut didalam tempoh 1-3 hari selepas pesanan dan pembayaran dibuat. Mudahkan …

Untuk membeli produk yang bermutu, selamat dan tanpa kesan sampingan ini di online sila ikut langkah-langkah seperti dibawah:

1. Pastikan nama produk , kalau harga dah dinyatakan termasuk penghantaran maka anda tidak perlu menambah untuk kos penghantaran.

2. Selepas itu anda bolehlah email atau SMS/Whatsapp/Telegram kepada saya untuk pengesahan. Anda boleh capture gambar resit sebagai langkah mudah untuk pengesahan. Selepas itu boleh beri detail untuk pos ( POS LAJU );

1. Nama
2. Alamat Lengkap
3. No. Telefon

a. email – 2uhomeopathy@gmail.com
b. SMS – 019-309 8980 atau  019-257 0023
c. Whatsapp/Telegram ke 019-3098980

3. Selepas pengesahan anda perlu membuat pembayaran di Maybank atau CIMB, terdapat 3 cara untuk pembayaran iaitu melalui pembayaran online atau di mesin deposit wang tunai di Maybank atau CIMB dan menggunakan WANG POS MALAYSIA.

a. Akaun Maybank – 5142 – 2600 – 3428
b. Akaun CIMB – 7012076674
c. Akaun Bank Islam – 12-029-02-064257-5

Kesemua akaun ini diatas nama : Khairul Anwar Mustafa. Sekiranya membuat pembayaran di online sila sertakan email seperti diatas sebagai “receipient email”, ini bertujuan untuk mempercepatkan proses pengesahan bayaran. Sekiranya di mesin deposit wang tunai anda hanya perlu scan atau SMS no rujukan pembayaran. Sekiranya anda menggunakan WANG POS MALAYSIA sila tulis Bayar Kepada / Pay To : Khairul Anwar Mustafa di WANG POS MALAYSIA tersebut.

Selepas itu sila nyatakan , nama penuh anda dan alamat lengkap. Anda dinasihatkan memberi alamat pejabat atau alamat yang boleh dihubungi sewaktu penghantaran.

4. Pihak kami akan menyediakan pesanan anda dan akan dikurierkan terus ke alamat anda ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja (tidak termasuk cuti am dan cuti umum). Kami akan menggunakan perkhidmatan POS LAJU.

Selamat membeli ! dan Kembali “Sihat Dengan AnugerahNya Kepada Alam Semulajadi”

Advertisements

17 responses to “Cara Memesan Dan Bayaran

 1. Pingback: Page not found « Penawar Dari Alam Semulajadi

 2. Pingback: Alfalfa Tonic R95 Dr.Reckeweg « Penawar Dari Alam Semulajadi

 3. Pingback: Avena Tonic « Penawar Dari Alam Semulajadi

 4. salam,
  saya terlalu kurus.tapi saya sentiasa ada selera makan.tapi sy tak tau kenapa saya masih kurus.tinggi 154 dan berat badan hanya 36kg sahaja.saya hilang keyakinan diri.macam-macam saya dah gunakan, tetapi tidak berhasil..adakah produk ini berkesan untuk saya?

 5. Pingback: Bio-T3 Skin Forte « Back To Nature

 6. salam… saya adalah pengamal homeopathy sejak kecil hingga sekarang. Alhamdulillah setakat ini penyakit seperti demam&asthma cepat sembuh dengan ubat homeopathy. Cuma saya amat risau kerana rambut saya gugur dengan terlalu banyak sejak 8 tahun yang tanpa henti hingga sekarang(umur saya 25 tahun) Saya telah mencuba beberapa produk tapi tak berjaya. Ada saya bertanya klinik yang menawarkan rawatan laser, tetapi kosnya adalan ribuan ringgit. Rambut pra matang dan matang gugur dengan banyak, apatah lagi sekiranya saya membasuh rambut atau ketika menyikat. Rambut saya kini sangat nipis dan menjadi bahan senda gurau keluarga, saya merasa tertekan dan rendah diri. Saya harap moga dengan homeopathy, masalah ini dapat diatasi insyaAllah. Boleh bantu saya, berikan cadangan nama ubat homeopathy yang dipromote yang manakah patut saya beli? t.kasih

 7. salam

  saya berminat nak tau tentang produk homophaty utk kuruskan badan. boleh ke emel sya produk yg sesuai utk sya? saya skang 153 cm tinggi dan 85 kg berat

  • Wasalam , saya cadangkan set phytolacca & R79 utk sebulan , set ini diberi percuma 1 botol detox BC20 – harga RM250 untuk sebulan. (2 kotak phyto + 2 kotak R79 + BC20). TQ

   • salam dr…sy nak turunkan berat badan sy. boleh dr bantu sy suggestkan ape yg perlu sy ambil. berat sy skrg 85kg tinggi 157cm..

 8. Salam..adakah penjualan ini msih aktif??saya brminat sangat untuk mnaikkan badan..sekarang tinggi sy 164 berat saya pula 45..ada tak cara untuk menaikkan berat badan saya??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s