Ubat Jeragat Paling Popular, Set SMFF


Set SMFF Paling Popular

Set SMFF Paling Popular (Botol Fragaria kini berwarna coklat didalam botol 50ml)

Set ini adalah lanjutan dari set SMF yang mendapat sambutan kerana terdapat Fragaria Vesca yang mempunyai fungsi 3 in 1 iaitu mencerahkan kulit, memutihkan gigi dan menghalang dari terjadinya batu di dalam organ-organ penting.

Walaubagaimana pun Fragaria Vesca cepat pula habisnya kerana rutin pengambilan Fragaria Vesca adalah setiap hari berbeza dengan rutin pengambilan Sepia 200 dan Melasma Free yang diambil secara berselang hari. Sepia 200 dan Melasma Free boleh digunakan hampir dua bulan tetapi Fragria Vesca kurang dari sebulan.

Hasil dari rungutan pembeli-pembeli yang setia maka set SMFF disediakan seperti digambar, di mana terdapat 2 botol Fragria Vesca untuk menyaingi Sepia 200 dan Melasma Free.

Di dalam set ini FRAGARIA VESCA ditambah menjadi 2 botol untuk mempastikan bekalan Fragaria Vesca mampu bertahan untuk 2 bulan seperti Sepia 200 dan Melasma Free.

Set Jeragat SMFF berharga RM250. Penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia. 

Set ini sesuai untuk jeragat yang terjadi dibawah dan diatas sel kulit. Set SMF terdiri daripada ;

  1. Sepia 200 – Untuk membantu mengatasi pelbagai masalah hormon wanita dan mengimbang ketidakstabilan hormon ke tahap yang terbaik.
  2. Melasma Free – Untuk membantu menambah nutrisi ke kulit dan membantu sistem tubuh untuk membina sel-sel kulit baru. Melasma Free juga akan membantu menguatkan sistem antibodi tubuh untuk memperkuatkan sistem “auto healing” bagi mengatasi pelbagai masalah kesihatan.
  3. Fragaria Vesca – Fragaria Vesca adalah untuk diminum. Fragaria Vesca mempunyai puluhan khasiat untuk tubuh sehingga digelar “buah anugerah tuhan” oleh pengkaji perubatan alternatif. Fragaria telah dikenal pasti mempunyai 3 khasiat yang sangat hebat untuk mengatasi masalah jeragat. 3 Khasiat tersebut ialah membantu menyahtoksik didalam hati, hempedu dan buah pinggang serta mampu menghalang dari terjadinya batu (karang batu), mencerahkan kulit di mana ada kajian yang dijalankan penggunaan Fragaria Vesca secara berterusan selama 90 hari akan menambah sinar dan mencerah kulit pengguna Fragaria Vesca. Selain dari itu Fragaria Vesca juga berupaya membuang tar gigi dan memutihkan gigi.

 

Harga set Jeragat SMF: RM250. Penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia

 

Bagaimana cara mengambil remedi atau ubat?

 

Disarankan untuk mengambil Sepia 200 dan Melasma Free secara berselang seli hari. Sebagai contoh jika Sepia 200 diambil pada hari Isnin, maka Melasma Free pula pada esoknya hari Selasa dan begitulah seterusnya.

 

  • Dos pengambilan : 4 biji dikemam/hisap (jangan digigit) 3x sehari sebelum makan
  • Anda boleh mengguna sabun pada setiap hari sekurang-kurangnya 1-2x didalam sehari.
  • Fragaria Vesca disediakan didalam bentuk cecair. Ianya bukan serum tetapi untuk diminum – cara mengambilnya seperti berikut : ambil 5 titis Fragaria Vesca dicampur bersama 1 sudu air mineral dan dikemam 30 saat – 1 minit sebelum di telan. 3 kali sehari sebelum makan.

Sila SMS/Whatsapp/Telegram 019-3098980 untuk mengetahui harga promosi terkini. PM di Facebook pun boleh 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s