Set Jeragat M3 Kembalikan Seri Wajahmu


set_Jeragat_m3

Set Jeragat M3 – Sepia 200, Melasma Free dan Sabun Merrygold atau Carmino Complexion Soap (CCS).

Set ini sesuai untuk jeragat yang terjadi dibawah sel kulit. Set M3 terdiri daripada ;

  1. Sepia 200 – Untuk membantu mengatasi pelbagai masalah hormon wanita dan mengimbang ketidakstabilan hormon ke tahap yang terbaik.
  2. Melasma free – Untuk membantu menambah nutrisi ke kulit dan membantu sistem tubuh untuk membina sel-sel kulit baru. Melasma Free juga akan membantu menguatkan sistem antibodi tubuh untuk memperkuatkan sistem “auto healing” bagi mengatasi pelbagai masalah kesihatan.
  3. Sabun Merrygold atau Sabun Carmino Complexion (CCS) – Sabun herba homeobotanical homeopathy yang mengandungi khasiat bunga-bunga Calendula, Echinacea dan Almond Milk yang kaya dengan antioksidan, anti radang , anti penuaan dan memberi nutrisi ke kulit bagi mencerah dan menambah seri kulit.

Harga : RM150, Penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia

Set jeragat Sepia 200 dan Melasma Free adalah remedi yang berasaskan 100% bahan semulajadi. Homeopathy sangat-sangat membantu untuk mengurangkan atau menghilangkan terus jeragat di muka. Kebiasaan perubahan akan dapat dikesan selepas 30-40 di mana jeragat akan mula berkurangan. Bagi kes-kes jeragat yang ringan akan hilang sepenuhnya di dalam tempoh 90-120 hari. Walaubagaimana pun terdapat banyak maklum balas pembeli yang menyertakan gambar dengan sukarela mengatakan jeragat mereka semakin pudar selepas 9-15 hari.

Sepia 200 dan Melasma Free akan membantu menstabilkan hormone  yang sedang bercelaru selain membantu sistem tubuh menjadi lebih kuat untuk menyembuhkan penyakit dengan sendirinya.

Ubat homeopathy tidak mempunyai bahan-bahan ubat. Ubat-ubat homeopathy adalah dari bahan semulajadi yang disediakan dengan kaedah dos yang sangat nano (nanno – extremely small) dosnya. Sebagai contoh Sepia adalah dari dakwat sotong, setitis dakwat tersebut akan dicampur dengan 1 juta titis air, sehingga kesan dakwat sotong tersebut sudah tidak dapat dikesan oleh mikroskop.

Oleh itu secara amnya ubat atau remedi homeopathy tidak akan ada kesan sampingan (side effects), tidak akan menganggu organ-organ penting seperti buah pinggang dan tidak akan menjadikan seseorang itu ketagih kepada ubat homeeopathy.

Sila tuntut 10% diskaun di SMS/Whatsapp, jika anda telah LIKE page Facebook kami, sama ada homeopathy2u.blogspot.com atau biohomeopati.com. Diskaun 10% hanya layak untuk pembeli yang membeli secara tunai iaitu Online transfer atau Deposit ke mesin wang  (cash deposit machine).

Bagaimana cara mengambil ubat remedi atau ubat?

Disarankan untuk mengambil Sepia 200 dan Melasma Free secara berselang seli hari. Sebagai contoh jika Sepia 200 diambil pada hari Isnin, maka Melasma Free pula pada esoknya hari Selasa dan begitulah seterusnya.

  • Dos pengambilan : 4 biji dikemam/hisap (jangan digigit) 3x sehari sebelum makan
  • Anda boleh mengguna sabun pada setiap hari sekurang-kurangnya 1-2x didalam sehari.

Jika anda mempunyai pertanyaan atau ingin memesan. Sila PM di facebook atau sila  SMS/Whatsapp ke 0192570023 atau 0193098980

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s