Set Parut Bio-T3


Set Ini Berharga RM150. Penghantaran Adalah Percuma Ke Seluruh Malaysia Sahaja

Set Ini Berharga RM150. Penghantaran Adalah Percuma Ke Seluruh Malaysia Sahaja

Bio-T3 Scar Free Cream

(Untuk parut berlubang, parut jerawat, terbakar, pembedahan dan kemalangan)

Parut walapun kecil tetap akan menganggu penampilan anda, terutama parut yang di muka. Tidak kira parut akibat pembedahan, jerawat dan kemalangan. Bio-T3 Scar Free cream adalah pilihan terbaik, lembut dan tidak berminyak.

Kenapa Perlu Pilih Bio-T3 Scar Free Cream?

Krim herba homeopathy yang diperkaya dengan herba homeobotanical seperti Calendula, Echinacea dan Hydroxproxsilane ( bahan yang diekstrak secara bioteknologi) yang selamat dengan mengguna teknik nano dan tidak mengandungi bahan-bahan dari haiwan. 

Krim Bio-T3 Scar Free tidak berminyak dan mudah menyerap ke dalam pori kulit dan menggalak pertumbuhan tisu baru memudar parut.

 

Bio-T3 Scar Free juga pantas bertindak dan menjadi pemangkin kepada aktiviti enzim yang menghasilkan protein untuk mendorong pembinaan tisu baru, menguatkan dan melindungi serat kolagen dan elastin.

 

Protein yang dihasilkan akan menjadikan tisu penyambung (connective tissue) akan bertindak lebih cekap untuk mengawal elastisiti dan tekstur kulit, krim ini juga akan bertindak sebagai anti-penuaan (anti-ageing) kepada kulit.

 

Bio-T3 Scar Free cream juga mampu mengawal dan mengecutkan jerawat-jerawat biasa.

Kegunaan krim ini:

 • Untuk parut di muka & tubuh
 • Parut akibat surgeri
 • Parut akibat kebakaran
 • Parut akibat kemalangan
 • Strecth mark (parut di perut selepas bersalin)
 • Parut jerawat
 • Mengawal jerawat baru yang kecil

BC04 Biochemic Collagen For Skin Nutrient

BC04 Biochemic Collagen

BC04 With Biochemic Collagen adalah bertujuan untuk menambah protein yang berkurangan didalam kulit dan menjadikan kulit lebih sihat dan cerah. Ia juga membantu menambah keanjalan kulit agar Nampak segar , menghapus lebihan minyak, menegangkan kulit muka dan memudarkan parut-parut.

BC04 Biochemic Collagen membantu membina sel-sel kulit baru dari dalam. Ia merupakan gandingan mantap diantara Bio-T3 Scar Free Cream yang akan menggalak pertumbuhan sel-sel kulit dan memberi nutrient kepada kulit dari luar.

Cara penggunaan : Penutup botol harus digunakan sebagai alas untuk mengambil tablet , 4 biji bagi dewasa dan 2 biji bagi kanak-kanak. Tablet hendaklah di kemam dan biarkan larut didalam mulut. Jangan kunyah atau telan. 3 kali sehari sebelum makan

Set Ini Berharga RM170. Pos Percuma Ke Seluruh Malaysia

Set Ini Berharga RM170. Pos Percuma Ke Seluruh Malaysia

Soalan Yang Sering Ditanya

FAQ

 1. Adakah Bio-T3 For Acne dan Bio-T3 Scar Free Cream mempunyai Benzoyl Peroxide atau Hyrdroquinone?

  Jawapan: Bio-T3 Scar Free Cream adalah persediaan homeopathy, bebas dari Benzoyl peroxide dan agen pengelupasan seperti Hydroquinone

 2. Bagaimanakah cara penggunaan Bio-T3 Scar Free Cream ?

  Jawapan : Selepas mencuci muka mengguna sabun Carmino Complexion Soap (CCS) atau mengguna Bio-T3 Deep Cleanser, krim Bio-T3 Scar Free Cream hendaklah disapu dengan sekadar nipis-nipis ke kawasan berparut dengan mengguna 2 jari. Cara sapuan ialah dengan memutar-mutar jari secara pusingan sehingga krim meresap ke kulit.

  Disyorkan penggunaan krim ini 3-4 kali didalam masa 1 minggu dan pada sebelah malam atau sewaktu tidak berjemur dibawah panas matahari.

 3. Adakah terdapat kesan sampingan?

Jawapan: Tidak ada kesan sampingan, dan tidak pernah dilapurkan terjadi sebarang kesan yang buruk apabila mengguna set Bio-T3 Parut. Set ini BEBAS dari BAHAN KOSMETIK.

4. Berapa cepat kesan Bio-T3 Scar Free Cream?

 • Jawapan : Hasil dari percubaan kepada beberapa orang sukarelawan, parut-parut baru akan pudar di dalam masa 2 minggu dan kelihatan sekata dengan kulit asal selepas 4-6 minggu, sementara parut-parut lama mengambil masa yang lebih lama di antara 4 minggu untuk kelihatan pudar dan kesan sekata dengan kulit asal selepas 10-15 minggu.
 • Bio-T3 Scar Free Cream mempunyai kolagen & Vitamin E untuk membantu sel kulit mempercepatkan proses pembinaan sel kulit baru dan memudarkan parut dengan efektif.

 

 • Non Foaming Deep Cleanser (Tidak Berbuih)

Cara mengguna:

Bio-T3 Deep Cleanser tidak mempunyai buih. Ini ialah kerana bagi menghindar kulit akan menjadi kering. 

Cuci muka anda dengan air suam bertujuan untuk membuang kotoran yang menyebabkan pori-pori tersumbat dan juga membantu peredaran darah bergerak dengan lancar. Pastikan anda membilas muka anda dengan air biasa untuk menguatkan pori-pori anda semula. Berhati-hati, air yang terlalu panas atau terlalu sejuk akan merosakan kapilari.

Sapu Deep Cleanser ke muka dan tengkuk, ratakan dan bergerak (sapu) dari bawah ke atas. Bermula dari pipi, hidung dan kening urut dengan gerakan menolak ke luar. Biarkan Deep Cleanser selama beberapa minit untuk menyerap ke kulit, ini akan membantu Deep Cleanser untuk mengeluarkan kotoran, daki dan minyak, produk ini juga akan melembabkan kulit anda dengan formula yang lembut dan selamat. Bilas muka anda dengan air sejuk dan di ikuti air suam untuk memastikan kesemua cleanser telah dibersihkan.

 • Carmino Complexion Soap (CCS)

CCS bukanlah sabun kosmetik, ianya adalah persediaaan dari bahan-bahan homeopathy yang sangat popular untuk mencerahkan kulit. Almond milk ialah bahan natural yang menjadi agen pencerahan bagi menggantikan Hyroquinone.

Sabun ini boleh digunakan setiap hari mengikut kesesuain kulit seseorang. Sabun ini juga mampu membantu mencerahkan ketiak dan celah peha.

Untuk membuat pesanan sila isi borang dibawah atau SMS/Whatsapp ke 019-3098980

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s