Homeopathy Boleh Jadikan Kulit Cantik, Cerah Dan Gebu Kemerahan


Dandelion (Taraxacum officinale)

Chicory @ Taraxacum

Homeopathy boleh jadikan kulit anda gebu, cerah dan menawan

Impian setiap wanita ialah untuk kelihatan cantik, berkulit cerah dan gebu. Pelbagai pilihan produk dipasaran, tetapi homeopathy dianggap sebagai pilihan paling selamat kerana tidak dicampur dengan bahan-bahan kimia atau dadah berjadual.

Homeopathy yang diperkenalkan lebih 200 dahulu bertindak dengan sangat lembut tetapi boleh diharapkan.  Remedi homeopathy tidak hanya merawat penyakit sahaja, tetapi akan merawat sistem tubuh dan punca masalah tersebut. Homeopathy akan merawat keseluruhan tubuh kita terutama hati (liver) yang fungsinya untuk menyahtoksik tetapi gagal untuk melaksanakan tugasnya kerana diet pemakanan kita yang tidak sihat.

homeopathy drop

Berita baik kerana terdapat remedy homeopathy yang boleh menjadikan kulit anda kelihatan “flawless” tanpa risau kesan sampingan terhadap buah pinggang. Ia adalah extract 100% tumbuhan dan bungaan semulajadi.

Extract Chicory atau Taraxacum ialah jawapannya. Disediakan dengan kaedah Homeobotanical, dianggap sebagai “magic” kerana mampu menjadikan kulit anda lebih cantik didalam beberapa hari sahaja. Selepas itu akan akan alami kulit yang cerah, gebu kemerah-merahan.

Saya sendiri telah mencubanya, dengan kesan 100% puas hati dengan perubahan kulit saya. Setelah anda mencubanya, anda akan melupakan segala bahan untuk kegunaan luaran seperti losyen, krim, bedak dan lain-lain.

Caranya dengan mengamalkan extract ini setiap hari.

Untuk maklumat lanjut sila inbox di FACEBOOK atau Whatsapp 019-3098980

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s