Tips Untuk Kurus – Makan Apple


Mengambil pil kurus sudah menjadi kemestian kepada individu yang mengalami obes. Malangnya hampir 99% individu obes tidak gemar untuk bersenaman, hanya mengharap keajaiban pil-pil kurus yang dimomok dengan testimonial hebat sahaja. 99% individu obes juga gemar untuk mencuba produk yang menjanjikan kesan pantas tanpa mendapat nasihat dari doktor terlebih dahulu sehingga mengakibatkan komplikasi kesihatan yang serius atau pun sehingga menyebabkan kematian.

Secara peribadinya saya tidak pernah menjanjikan kesan pantas kepada pembeli, kerana produk yang saya pasarkan ialah formulasi bahan alam semulajadi. Produk seperti Phytolacca Americana 3 in 1 dan R79 Dr.Reckeweg adalah produk yang paling berkesan yang pernah saya pasarkan dan mendapat testimonial yang amat hebat. Testimonial yang saya perolehi adalah testimonial ikhlas dari pembeli kerana amat gembira dengan perubahan yang terjadi kepada diri mereka. Terdapat testimonial, berat permulaan 95 kg dan selepas 3 bulan pembeli ini mendapat penurunan 35kg.

Bagaimana pembeli ini dapat penurunan sebegitu memberangsangkan?. Di sini saya akan beri tips mudah kepada anda, makan apple 3 kali sehari dan senaman 3 kali seminggu. Anda pasti mengeluh .. senaman kena buat juga ke?. Tidak mengapa jika anda malas untuk bersenaman, tetapi mengikut kajian, purata hayat yang lebih panjang ( umurnya panjang jika gemar bersenanaman) adalah orang yang gemar bersenaman berbanding dengan individu yang tidak gemar bersenam. Mana satu pilihan anda?

Tips Untuk Kurus Secara Semulajadi (Back To Nature)

Seperti tips di atas anda boleh amalkan tips ini, sangat mudah kan hanya makan apple 3 kali sehari. Bukan bermaksud anda perlu makan 3 biji apple sekaligus tetapi 3 biji apple pada masa yang berlainan. Mengikut kajian;

Jika anda mengambil apple sebelum makan, ia akan membantu mengurangkan kadar kalori sewaktu anda makan. Appetitite magazine menyatakan jika anda makan apple sebelum makan tengah hari, akan membantu mengurangkan penyerapan kalori di dalam makanan sebanyak 15%

Kajian menunjukkan jika anda mengambil sebiji apple sebelum makan tengah hari, akan mengurangkan 185 kalori. Hasil dari pengurangan kalori ini akan mengurangkan berat anda sebanyak 1.5 pound sebulan dan 20 pound untuk setahun. Begitu juga jika anda amalkan sebelum sarapan dan makan malam juga. Kesannya akan didarab dengan 3!

Apa lagi lepas ni anda belilah apple dan ambil Phytolacca Americana 3 in 1 dan R79. Jika ingin kesan lebih pantas anda bersenaman 3 kali seminggu. Lihatlah hasilnya, tepuk dada tanya selera…jika  anda tidak obes, anda seorang yang sihat dan cantik atau handsome. Harta anda adalah kesihatan yang baik bukanlah wang semata-mata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s