Avena Tonic


Avena Tonic persediaan Homeopati untuk berhenti merokok


Para perokok tegar mula mengeluh dan berkira-kira untuk berhenti dari tabiat merokok. Ini adalah akibat dari arahan kerajaan yang sudah pun dikuatkuasakan. HANYA pek 20 batang sahaja yang boleh dijual kepada pembeli. Harganya RM9.70 bersamaan untuk satu set sarapan dan makan tengah hari. Jika perokok menghabiskan 1 kotak 20 batang untuk 1 hari, perbelanjaan perokok hanya untuk merokok bagi setiap bulan ialah RM291.00. Bersamaan 4 kali pengisian petrol sebanyak RM70 bagi kenderaan yang berkapasiti 1300cc kebawah.

Cuba bayangkan perbelanjaan yang akan hangus jika perokok tersebut menghabiskan 2 atau 3 kotak sehari. Walaupun kesan sampingan yang pasti terjadi akibat dari tabiat merokok bagi lelaki ialah mati pucuk, pancutan pra-matang dan ketidaksuburan, tetapi bagi perokok mereka tidak peduli tentang kesan-kesan tersebut demi cintakan rokok. Begitu juga implikasinya kepada perokok wanita termasuklah berisiko mendapat bayi yang cacat.

Orang-orang yang berhampiran perokok juga akan menerima padah

Solusi terbaik adalah BERHENTI MEROKOK!. Pelbagai tanggapan dan pandangan karut marut akan diberi oleh “pakar-pakar” tidak bertauliah kepada perokok yang ingin berhenti merokok seperti ,  selera makan akan bertambah dan akan menyebabkan perut akan buncit, akan alami simptom berhenti merokok (withdrawal symptoms) yang teruk seperti akan demam, muntah dan lain-lain. Walaupun terdapat juga kebenaran dari kata-kata mereka ini,   terdapat remedi-remedi yang mampu meringankan withdrawal symptoms ke paras yang minima sahaja seperti Avena Tonic.

Rokok di ibaratkan sebagai bom jangka yang akan meletuskan pelbagai penyakit kepada perokok

Avena Tonic yang disediakan secara homeopati dengan bahan-bahan semulajadi berupaya meringankan withdrawal symptoms apabila berhenti merokok dengan menstabilkan sistem saraf, menstabilkan minda, membantu untuk mudah tidur, meringankan kepenatan akibat perubahan umur, menambah tenaga dan menambah baik kesan buruk dari rokok seperti mati pucuk, Spermatorrhoea iaitu lelehan sperma (air mani) tanpa disedari (involuntary loss of semen) yang sering terjadi sewaktu tidur, sewaktu buang air kecil atau buang air besar dan dalam pelbagai keadaan lagi, hilang nafsu seksual, pancutan pra-matang, ketidaksuburan (infertility) dan lain-lain.

99% perokok akan atau sudah mengalami ED (mati pucuk) dan pancutan pra-matang

Secara jujurnya, tekad, kesungguhan dan tidak menipu diri sendiri adalah jauh lebih baik dari mengambil ubat-ubatan atau remedi-remedi untuk berhenti dari tabiat merokok. Avena tonic hanyalah sekadar membantu membuang kesan-kesan negatif yang diakibat oleh rokok. Statistik menunjukan 6 dari orang yang mengambil Avena tonic sudah berjaya berhenti merokok, manakala 4 orang lagi masih dengan tabiat lamanya. Hasil kajian menunjukan 4 orang tersebut tidak berdisiplin, sering terlupa mengambil Avena tonic seperti yang disarankan.

Perokok bukan hanya menyusahkan diri sendiri sahaja, malah turut mengheret dan membabitkan orang-orang lain disekitarnya terutama isteri-isteri perokok yang sering kecewa bila malam untuk bersama, lalu terjadi kes-kes isteri yang curang.. renung-renungkanlah.

Lapuran akhbar Berita Harian :

Lelaki mandul tak perlu malu dapatkan rawatan

Harga RM90 , penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia.Klik sini untuk membaca cara memesan dan pembayaran

Tonik persediaan homeopati yang selamat tanpa kesan sampingan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s