R95 Alfalfa Tonic Dr.Reckeweg


Ada yang hendak ubat kurus kerana  ingin kurus , dan yang kurus hendak ubat gemuk kerana menjadi agak berisi, sudah menjadi lumrah alam begitulah. Terlalu kurus pun pelbagai penyakit juga mula ingin menjadi teman. Pelbagai masalah sampingan akan bersama-sama dengan individu yang terlalu kurus seperti Aneamia (kurang darah dalam bahasa mudahnya). Bila Anemia terjadi seseorang itu akan merasa letih yang melampau, sering pening-pening, tidak ada selera makan dan lain-lain.

Alfalfa tonic with Ginseng akan membantu menambah kuantiti darah dengan secara semulajadi, malah Alfalfa tonic with Ginseng juga berupaya membantu memulih tenaga kepada pesakit yang baru sembuh dari penyakit yang dideritai dalam jangkamasa yang panjang seperti baru baik dari koma, baru sembuh akibat demam Denggi dan lain-lain.

Berikut ialah indikasi Alfalfa tonic with Ginseng, R95.

Indikasi: Anemia (kurang darah) yang kronik, kepenatan melampau akibat terlalu kuat bekerja, amat sesuai bagi individu yang didalam proses penyembuhan selepas sakit yang lama, membantu menghilang letih-letih selepas demam, kehilangan darah akibat penyakit, surgery atau selepas bersalin. Kanak-kanak yang bantut tumbesaranya dan pada sesiapa yang ingin menambah tenaga secara semulajadi.

Alfalfa tonic with Ginseng juga berupaya mencergaskan minda, menstabilkan emosi dan memberi tenaga kepada pelajar-pelajar yang padat jadual waktunya. Pagi bersekolah biasa, petang bersekolah agama dan malam pula kelas tambahan. Begitu juga pelajar-pelajar di IPTA dan IPTS yang sering mengadu amat keletihan dengan bebanan “assignment”, “presentation” dan bermacam-macam lagi. Alfalfa tonic with Ginseng akan memberi tenaga dengan secara semulajadi dan mengekalkan kecergasan kepada tahap optimum, bila tubuh cergas minda pun akan berfungsi dengan lebih kreatif dan cekap.

Harga : RM100 RM80 (harga terbaru promosi) penghantaran percuma ke Seluruh Malaysia.

Sila lihat di sini untuk cara memesan dan pembayaran

Testimonial Pengguna

Puan Arfah, Keramat Kuala Lumpur

Dari sebelum kahwin pun saya telah alamni masalah kurang darah, terlalu kurus dan kerap pening-pening sehinggakan sesekali saya pitam bila berjalan di tengah panas. Selepas mengamalkan Alfalfa tonic R95, dari sebelum kahwin sehingga beranak satu sekarang, saya amat berpuas hati dengan kesan positif Alfalfa tonic R95. Masalah kurang darah saya semakin baik dari hari ke hari sehinggakan sewaktu mengandung pun,  saya tidak memerlukan “obimin”. Hanya Alfalfa tonic R95 sebagai penambah darah, tenaga dan mental. Saya menjadi lebih bertenaga sewaktu mengandung dan bila melahirkan anak, anak saya pun adalah seorang yang sihat dan cergas. Terima kasih Drhomeopathy.

Puan Najiha, Limbang Sarawak

Kawan-kawan menggelar saya papan nan sekeping, geram betul saya dengan mereka, ada yang mengatakan bila melahirkan anak berat badan akan naik tetapi bagi saya ia tidak terjadi. Saya berusaha mengambil pelbagai supplement untuk menaikan berat badan saya, tetapi semua usaha tersebut gagal. Bila terbaca mengenai Alfalfa tonic R95 saya membuat keputusan bahawa saya akan mencuba ubat ini dan jika gagal juga saya tidak akan berhabis duit lagi untuk menaikan berat badan.

Huuuu.. selepas 1 bulan saya memperolehi 2 kilo pertambahan berat badan, apa lagi sambung la ke bulan 3 dan ke 4 dan sekarang saya tidak lagi digelar “papan nan sekeping” , padan muka kawan-kawan saya tu.

113 responses to “R95 Alfalfa Tonic Dr.Reckeweg

  1. Boleh, ada dua pilihan adi :

    1. Pos laju kos kourier agak mahal, kira-kira RM85-90 tapi dijangka dalam tempoh 3-5 hari akan sampai ke alamat adi

    2. Guna pos daftar kos pos amat murah kira RM10-15 sahaja tetapi dijangka tiba dalam tempoh lebih 2 minggu.

    Kirim salam kepada orang-orang Malaysia disana yer :)

  2. di pharmasi tak ada cuma di online , harga promosi hingga jumaat ni RM80 penghantaran percuma cpt2 hehe

  3. salam .berkesan ke alfalfa ni? sy pelajar lagi ,belum ada pendapatan sndri .klu cuba 1botol dlu ada nampk kesan x? sy bdan kurus jgak .n ubat nie ada kelulusan kementerian ksihatan x?

  4. wsalam, alhamdulilah ..bagi yg telah mencubanya akan terus memesan , setiap ubat dan remedi “serasi” amat penting. Oleh itu bagi saya Alfalfa Tonic amat membantu dan berkesan

  5. Remedi homeopati telah didaftar dan diluluskan untuk dijual sewaktu diimport masuk, tidak perlu lagi daftar utk kali kedua kerana remedi homeopati telah diiktraf oleh KKM sebagai remedi alternatif yang bebas kesan ubat dan tidak tertakluk akta racun dan ubat berjadual.

  6. salam..xleh kurg lg ke hrga…sy student.huhu..lg satu nk tny,stu botol tahan brapa lama?n ade prscrption x kt label tonic?tq

  7. dr,

    ada lagi harga promosi ke sehingga hujung bulan mac ni?berapa lama alfalfa ni akan memberi kesan atau tindak balas kepada diri kita?adakah jika kita cuba sekali, ianya belum memberikan tindak balas dan adakah jika berhenti alfalfa ni, berat badan boleh maintain?

    tq dr

    • promosi ada lagi.. :) , feedback yg saya dapat selepas habis 1 botol akan nampak kesan perubahan, dan biasanya saya cadangkan utk sambung selama 3-6 bulan untuk mendapat kesan yg dikehendaki, jika stop berat badan akan maintain kerana alfalfa tonic bukan berkonsep steroid, dan tidak ada kesan yg merbahaya

  8. Sukatan / dos :

    Dewasa : 1 sudu besar 3 kali sehari 30 minit sebelum makan, selepas nampak kesan yang positif 1 kali pagi dan 1 kali malam.

    Kanak-kanak 1/2 daripada dos dewasa. Simpan pada suhu bilik tidak perlu disimpan didalam peti ais.

    Insya Allah kita berusaha ..Allah yang mengizinkan-Nya :) ….

    • ya harga masih promosi rm80 jika lebih 3 botol , ada harga pakej RM65 sebotol x 3 = RM195 pos percuma ke seluruh Malaysia

  9. salam..nak tanya kalau saya nak order 3 botol alfalfa tonic dalam awal bulan 6 ni boleh ker saya dapat dengan harga RM 195=3 botol??isi kandungannya sama x??harap balas..

  10. salam..nak tanya kalau saya nak order 3 botol alfalfa tonic dalam awal bulan 6 ni boleh ker saya dapat dengan harga RM 195=3 botol??isi kandungannya sama x??harap balas..terima kasih..

    • Jika stok promosi masih ada atau promosi masih diteruskan, fatihah boleh dapat harga promosi yg sama, isi kandungan sama je tak berubah

  11. Salam, sy pon berminat..tapi sy nak tanya :

    saya masih BF anak yg baru berusia 5buln. kalau saya ambil produk ni ia tak menjejaskan penghasilan susu badan saya ker..

  12. Anda seorg dokt? R95 Alfalfa Tonic ni ada kesan sampingan tak? tringin nk cuba tp takut2..hehe. kalu nk order harga rm195=3 botol dpat lagi ker..sebotol rm80 tp tahan 3 minggu je kan? klu order 3botol sekaligus kalu tak serasi bole pulang balik ker..hehe. kesannya akan dpt rasa dlm tempoh brp lama ye..? maaf ye, banyak sgt soklan :-D

    • Di atas permintaan ramai , promosi 3 botol RM195 masih diteruskan. untuk pesan anda boleh buat bayaran di akaun maybank 5142-2600-3428 atas nama khairul anwar mustafa, selepas bayar sms bukti bayaran, nama dan alamat lengkap dan nyatakan promosi 3 botol r95. Saya akan pos guna Pos Laju dan biasanya 1 hari selepas tu barang akan sampai .. Insya Allah

    • Kami boleh pos guna courier , kos nya di anggar RM80-90 , tetapi jika ada saudara atau kawan di Miri atau Limbang, wana boleh alamatkan ke alamat di sana dan kos pos hanya RM10 guna pos laju.

      • kalau campur dgn harga ubat ne brpa?saya mau dalam 2 botol..mcm mana saya nak transfer duitnya?u post tmpt alamat saya saja di brunei..

    • hi enn skrg promosi naik rm200 utk 3 botol … nak order sila buat bayaran di akaun maybank 5142-2600-3428 atas nama Khairul Anwar Mustafa lepas bank in sila SMS ke 019-3098980 bukti bayaran, nama dan alamat lengkap dan nyatakan pesanan enn contoh 3 botol R95. Pesanan akan dipos guna POS LAJU

  13. salam….sy berminat nk cuba…..dan anak sy yg juga mengalami masalah berat badan yg agak kurang…..(selalu kene pergi klinik check berat badan)…anak sy berumur 1tahun boleh cuba ke….selamat ke? klu nk beli harga masih rm80 sebotol?

  14. salam..ada lg x promosi?sy dah try mcm2 ubat tp smua kecewa..risau makin hari makin kurus…bila pakai bju smua nmpak x cntik..tulanggg

  15. Adakah alfalfa tonic r95 di jual di farmasi berdekatan…saya terbaca komen kawan saya seperti berminat untuk mencoba..saya berada di johor labis dan bagaimana kah cara nya saya mendapat alfalfa tonic r95???

  16. Hye dr….sy b’minat dgn alfalfa tonic r95 ni..tp sy nk tanya klau slps makan kita dpt lihat kesannya dan kte berpuas hati so kte bole stop minum tonic ni ke?atau still kne minum sampai bila2

    • Wasalam yana, .. dah cuba bertanya di mana ya? cara nak order yana boleh buat bayaran di akaun maybank 5142-2600-3428 atas nama khairul anwar mustafa. lepas tu yana sms atau email bukti bayaran ke email 2uhomeopathy@gmail.com atau MMS ke 0172244427.

      Sertakan sekali nama dan alamat lengkap untuk pos .. atau boleh lawati biohomeopati.com/shop

  17. salam…saya nak cube produk ni…sy tgi selera makn..tp masalh sy ialah badan berat tidak naik..keluarga sebelah ibu sy juga mmpunyai mslah yg sme, mgkn faktor genetik..boleh kah sy mngambil produk ini utk mnambahkn brat bdn??tq

    • Wasalam, fungsi Alfalfa tonic ialah menambah kuantiti darah dan membekal oksigen secukupnya ke dalam darah, Bila perjalanan darah semakin baik ia akan membantu menambah berat badan.. saya cadangkan nanie mencuba utk 3 bulan :)

    • Waalaikumsalam, harga promosi diteruskan sebotol RM80 dan kalau 3 botol RM210, penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia. Boleh SMS 017-2244427 atau 019-3098980 untuk memesan. terima kasih :)

  18. Salam Dr. Saya nak beli Alfalfa ni. Tp before tu nak tya yg Harga 80 tu include dgn postage skali ke Dr? And caner nak order ye? :)

    • Wasalam, ya RM80 free postage ke seluruh Malaysia. Nak order boleh buat bayaran di Maybank no akaun 5142-2600-3428 atas nama khairul anwar mustafa dan SMS nke 017-22 444 27 detail nama, alamat dan bukti bayaran. Bukti bayaran boleh MMS resit atau email ke 2uhomeopathy@gmail.com. Atau boleh ke laman web biohomeopati.com/shop

  19. Dr, apa beza kalau ambil R95 shj without R31? Klu Dr, dr cadangkn mcmana? umur sy 23thn 5bln, berat sy dulu 38kg, tp makin lama makin susut tinggal 35kg. itupun tgh makin menurun sampai 34kg – 33kg – 32kg kalau saya tak jaga mkn. takde selera mkn la :(

    • Perbezaan R95 dan R31 adalah formula, R95 di dalam bentuk tonic yang ada perisa dan R31 dalam bentuk drops yang tidak ada perisa. Byk kes-kes yg terlalu kurus saya sering cadangkan ambil kedua2 sekaligus dan ada harga pronosi seperti di link ini biohomeopati.com/shop/ ,

      Banyak kes yg telah berjaya mendapat naik berat badan selepas 1-2 bulan .

    • Wasalam, masih ada dan sangat popular utk naikkan berat badan,
      Boleh insya Allah biasanya akan ambil masa 3 bulan utk mendapat 3-5 kilo kenaikan berat badan.

      Cara untuk memesan:

      Untuk memesan boleh SMS detail seperti nama, alamat lengkap dan bukti bayaran seperti no rujukan atau tarikh dan bank yang dibayar.

      Untuk kemudahan anda terdapat 3 bank pilihan

      1. Akaun CIMB – 1215-0005195-20-5
      2. Maybank 5142-2600-3428
      3. Bank Islam 12-029-02-064257-5

      Kesemua akaun ini di atas nama Khairul Anwar Mustafa. Setiap pesanan akan dipos secara percuma jika anda tinggal di Malaysia termasuk Sabah & Sarawak. Kami tidak mengenakan kos tambahan bagi penduduk di Sabah & Sarawak. Pesanan akan dipos mengguna perkhidmatan POS LAJU

    • Untuk memesan boleh SMS detail seperti nama, alamat lengkap dan bukti bayaran seperti no rujukan atau tarikh dan bank yang dibayar.

      Untuk kemudahan anda terdapat 3 bank pilihan

      1. Akaun CIMB – 1215-0005195-20-5
      2. Maybank 5142-2600-3428
      3. Bank Islam 12-029-02-064257-5

      Kesemua akaun ini di atas nama Khairul Anwar Mustafa. Setiap pesanan akan dipos secara percuma jika anda tinggal di Malaysia termasuk Sabah & Sarawak. Kami tidak mengenakan kos tambahan bagi penduduk di Sabah & Sarawak. Pesanan akan dipos mengguna perkhidmatan POS LAJU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s